ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ


Το βραβείο καλύτερης εταιρείας στον τομέα Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα (Best Corporate Governance in Greece) έτους 2010 απενεμήθη στον ΟΤΕ από το έγκριτο διεθνές περιοδικό World Finance.

Με τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζεται η διαρκής προσπάθεια της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία των διεθνών εξελίξεων σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης.

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ , κ. Δ. Τζελέπης δήλωσε: «Κύριο μέλημα της Διοίκησης του ΟΤΕ, μιας εταιρείας με περισσότερους από εκατό χιλιάδες μετόχους, είναι να εξασφαλίσει ότι η εταιρεία διοικείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ότι τα δικαιώματα όλων των μετόχων εξασφαλίζονται σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες που επιβάλλουν οι διεθνείς πρακτικές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι προσπάθειες μας επιβραβεύονται με τη διάκριση αυτή και θα συνεχίσουμε να συστηματοποιούμε την αμφίδρομη επικοινωνία με τους μετόχους, που θεμελιώνεται στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και της διαφάνειας».

Σημείωση:

Το  περιοδικό World Finance απευθύνεται σε ένα αναγνωστικό κοινό που περιλαμβάνει κορυφαία στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων, Διευθύνοντες Συμβούλους, Εκτελεστικούς Διευθυντές, Διευθυντές Πληροφορικής, Επικεφαλείς Θεσμικών Επενδυτών και Διευθυντές τραπεζών.

Τα  Βραβεία World Finance Corporate Governance εντοπίζουν τις εταιρείες εκείνες που διακρίνονται για τις πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης. Ξεχωρίζουν και βραβεύονται οι εταιρείες εκείνες των οποίων οι πρακτικές ξεπερνούν τις βασικές απαιτήσεις συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s