Επί πληρωμή από σήμερα οι Times στο Internet – Από 9 Ιουλίου και ΤΑ ΝΕΑ


Επί πληρωμή παρέχουν από σήμερα το περιεχόμενό τους στο Internet οι βρετανικοί Times. Η πρόσβαση στα άρθρα της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης κοστίζει 1,5 ευρώ για μια ημέρα, ή 3 ευρώ την εβδομάδα.

Επιπλέον, με την εγγραφή που προαπαιτεί στη δοκιμαστική έκδοση εγγεγραμμένων χρηστών, με 1,5 ευρώ δίνεται πρόσβαση δωρεάν για τον πρώτο μήνα.

Οι δύο εφημερίδες είχαν εγκαινιάσει νέες ιστοσελίδες τον περασμένο μήνα, οπότε και ανακοίνωσαν ότι από τον Ιούνιο το περιεχόμενό τους θα διατίθεται μόνο με συνδρομή.

«Πιστεύουμε ότι οι νέοι δικτυακοί τόποι μας προσφέρουν μια πραγματική αξία και βιαζόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να προχωρούμε σε νεωτερισμούς για τους αναγνώστες», δήλωσε η Ρεμπέκα Μπρουκς, γενική διευθύντρια της News International, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου News Corporation.

Παράλληλα, από την 9η Ιουλίου η πρόσβαση στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ (PDF) θα επιτρέπεται μόνο με συνδρομή. Η συνδρομή αυτή –για μια δοκιμαστική περίοδο έως το τέλος του 2010- θα στοιχίζει 10 ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s