Απολαύστε φωτογραφίες 3D στο PlayStation®3 με την εφαρμογή PlayMemories


Sony PlayStation 3 Slim Console (250GB Model)
Image via Wikipedia

Κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα από το PlayStation®Store και ανοίξτε εύκολα και διασκεδαστικά, έναν νέο κόσμο 3D εικόνας

Τώρα, είναι πλέον παιχνιδάκι να εξερευνήσετε και να απολαύσετε έναν νέο κόσμο 3D πανοραμικών εικόνων στο δικό σας PlayStation®3 και την 3D BRAVIA® – ή οποιαδήποτε άλλη 3D τηλεόραση.

Το PlayMemories είναι μια νέα εφαρμογή για το PS3™, η οποία σας επιτρέπει να ταξινομείτε και να προβάλετε φωτογραφίες 3D, τις οποίες τραβήξατε με κάποια από τις 3D φωτογραφικές μηχανές της Sony – των οποίων ο αριθμός των διαθέσιμων μοντέλων συνεχώς αυξάνεται.

Η εφαρμογή PlayMemories είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από το PlayStation®Store και προσφέρει μια εντελώς καινούργια εμπειρία στους κατόχους PS3™, όσον αφορά την προβολή της συλλογής τους από φωτογραφίες 2D και 3D. Επιλέξτε μια φωτογραφία και ζουμάρετε κοντά ή μακριά με το ασύρματο DUALSHOCK®3 ή SIXAXIS™ χειριστήριό σας: είναι εύκολο και διασκεδαστικό!

Μπορείτε  να επιλέξετε από ένα πλήθος ψηφιακών μηχανών της Sony με δυνατότητα 3D, ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται. Με τη λειτουργία 3D Sweep Panorama μπορείτε να τραβήξετε σκηνές 3D σε υπερευρυγώνιο κάδρο: απλά πιέστε το κουμπί του κλείστρου και σαρώστε με την μηχανή το τοπίο από το ένα άκρο μέχρι το άλλο. Προς το παρόν τα μοντέλα που διαθέτουν δυνατότητα 3D Sweep Panorama, είναι οι NEX-5/NEX-3, Cyber-shot™ WX5 και Cyber-shot™ TX9, συν οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με τεχνολογία ημιδιαφανούς κατόπτρου, α55 and α33.

Η εφαρμογή PlayMemories θα είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε δωρεάν από το PlayStation®Store στα τέλη Σεπτεμβρίου 2010.

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s