Νέος 4-in-1 Epson εκτυπωτής για απαιτητικούς οικιακούς χρήστες


The Epson Logo
Image via Wikipedia

Epson Stylus Photo PX820FWD: ασύρματος όλα-σε-ένα εκτυπωτής με εξελιγμένα χαρακτηριστικά

Η Epson® παρουσιάζει τον Epson Stylus Photo PX820FWD – τη ναυαρχίδα της εταιρείας στην κατηγορία ασύρματων inkjet εκτυπωτών για οικιακή χρήση. Ο εκτυπωτής αυτός έχει μια σειρά εξελιγμένων χαρακτηριστικών, όπως Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μοντέρνο σπίτι.

Ο PX820FWD διαθέτει οθόνη αφής για εύκολη πλοήγηση σε όλες τις λειτουργίες και τις επιλογές του εκτυπωτή και γρήγορη και άμεση εκτύπωση από κάρτες μνήμης και φωτογραφικές μηχανές με σύστημα PictBridge™. Επιπλέον, με τη δυνατότητα ασύρματης και Ethernet σύνδεσης μπορούν οι χρήστες να μοιράζονται τις εκτυπώσεις, τα fax και τα σκαναρισμένα αρχεία σε πολλούς υπολογιστές μέσα στο σπίτι.

Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε ποιότητα καλύτερη από το εργαστήριο εξασφαλίζοντας ζωντάνια και διάρκεια στο χρόνο με τα μελάνια Epson Claria Photographic. Με τη δυνατότητα αυτόματης επιλογής του κατάλληλου χαρτιού ανάλογα με το είδος του αρχείου προς εκτύπωση, η μετάβαση μεταξύ εκτύπωσης φωτογραφιών και απλών εγγράφων γίνεται πολύ εύκολη.

Ο Julian Maddock, product manager for wireless home printers της Epson Europe, σχολίασε: “Ο νέος PX820FWD σχεδιάστηκε με σύγχρονο τρόπο για να ταιριάζει σε όλα τα σπίτια. Με την εξαιρετική ποιότητα, ταχύτητα και λειτουργικότητά του, καθίσταται απαραίτητο εργαλείο για κάθε απαιτητικό οικιακό χρήστη.”

Ο PX820FWD, όπως και όλοι οι Epson inkjet εκτυπωτές, είναι πιστοποιημένος με ENERGY STAR® λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας και της οικονομικότερης εκτύπωσης. Οι χρήστες εξοικονομούν χρήματα και με τα μεμονωμένα μελάνια, καθώς αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί και παράλληλα μπορούν να επιλέξουν και από διαφορετικά μεγέθη δοχείων μελάνης ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s