Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος


Οι σπουδαστές των τομέων Διοίκησης – Οικονομίας και  Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μουσείο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις με τη βοήθεια εφαρμογών πολυμέσων διαδραστικού χαρακτήρα, σχετικά  με τη λειτουργία του χρήματος, την εξέλιξη του θεσμού των κεντρικών τραπεζών και τη σύγχρονη νομισματική και οικονομική ιστορία της Ελλάδος.

Στη συνέχεια της ειδικής εκπαιδευτικής ξενάγησής τους, παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες οπτικοακουστικές παρουσιάσεις στην αίθουσα προβολών με θέματα «Το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι τραπεζικές εργασίες» και «Σταθερότητα των τιμών στην Κεντρική Τράπεζα».

Μετά την ενδιαφέρουσα ξενάγησή τους και τις προγραμματισμένες προβολές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια νομισματικής πολιτικής. Η εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s