ΝΕΟ ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΗ  SONY

Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ανακοίνωσε σήμερα το νέο της φορητό σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς (με την κωδική ονομασία NGP) που θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας εν κινήσει. Το NGP θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011.

Το NGP σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία διαδραστικής ψυχαγωγίας, η οποία είναι εφικτή μόνο στο PlayStation®. Το νέο σύστημα προσφέρει έναν επαναστατικό συνδυασμό της πλούσιας gaming εμπειρίας με την κοινωνική δικτύωση, μέσα στον πραγματικό κόσμο. Προκειμένου να το επιτύχει αυτό, η SCE αξιοποιεί την εμπειρία της, τόσο από το PSP® (PlayStation®Portable), όσο και από το PlayStation®3 (PS3®).

Το βαθύ και διαισθητικό gaming αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό του DNA του PlayStation και το NGP είναι η νεότερη υλοποίηση αυτού του οράματος. Εξοπλισμένο με τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και 3G δικτύων και διάφορες εφαρμογές, το NGP θα προσφέρει στους χρήστες αμέτρητες ευκαιρίες να «συνδεθούν», να «ανακαλύψουν», να «εξερευνήσουν», να «μοιραστούν» και να «παίξουν» με φίλους όπου κι αν βρίσκονται. Μια σειρά χαρακτηριστικών της συσκευής προσφέρουν μια αυθεντική και άκρως πρωτοποριακή εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s