Check Point ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), παγκόσμιος ηγέτης της ασφάλειας στο Internet, σήμερα ανακοινώνει την άμεση διαθεσιμότητα της λύσης Check Point R75, της πιο πρόσφατης εκδοχής του ηγετικού της συστήματος ασφαλείας που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των Software Blades. Η λύση Check Point R75 είναι η πρώτη που υλοποιεί στοιχεία από το όραμα 3D Security της Check Point, που επαναπροσδιορίζει την ασφάλεια ως μια επιχειρηματική διαδικασία που συνδυάζει διαδικασίες, ανθρώπινο δυναμικό και εφαρμογή αυτών για μεγαλύτερη προστασία σε όλα τα επίπεδα ασφαλείας.

Η λύση Check Point R75 παρουσιάζει τέσσερα νέα software blades το Application Control, Identity Awareness, Data Loss Prevention, και Mobile Access. Η νέα λύση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κερδίσουν μεγαλύτερη ορατότητα και έλεγχο των δεδομένων, εφαρμογές Web 2.0 και απομακρυσμένη πρόσβαση – προσφέροντας στους οργανισμούς πολυδιάστατη ασφάλεια σε μία ολοκληρωμένη λύση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε στην αγορά μια λύση που προσφέρει το όραμά μας ως προς το 3D Security», δήλωσε η Dorit Dor, Αντιπρόεδρος Προϊόντων της Check Point Software Technologies. «Η λύση Check Point R75 επιτρέπει στους πελάτες να επεκτείνουν το firewall σε μία πολύ-λειτουργική και πολυδιάστατη πλατφόρμα, που ενοποιεί τα προγράμματα προστασίας σε μία ενοποιημένη λύση – επιτρέποντας στους πελάτες να εφαρμόζουν ελέγχους ασφάλειας, ώστε να ανταποκριθούν σε ανάγκες και απειλές».

Το νέο χαρακτηριστικό ασφάλειας στη λύση Check Point R75 είναι το Application Control Software Blade, το οποίο ενέχει μια διαφοροποιημένη, μοντέρνα εκδοχή στη διαχείριση των εφαρμογών, παρέχοντας ένα συνδυασμό εύρωστης τεχνολογικής ασφάλειας, αναγνωρισιμότητας του χρήστη και ευρύ έλεγχο εφαρμογών – καθένα απαραίτητο για εργαζομένους που χρησιμοποιούν τα εργαλεία Web 2.0, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της επιχείρησης. Το νέο blade ενσωματώνει την μοναδική τεχνολογία UserCheck της Check Point για να δεσμεύει υπαλλήλους στη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων ασφαλείας και επιτρέπει στους διαχειριστές του συστήματος ΙΤ να προσαρμόζουν τις πολιτικές χρήσης των εφαρμογών που βασίζονται σε συγκεκριμένο επίπεδο ρίσκου και ανάγκες χρηστών. Επιπρόσθετα, παρέχει απίστευτη ορατότητα εφαρμογών μέσω της χρήσης του Check Point AppWiki, την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εφαρμογών του κόσμου, τώρα με περισσότερες από 100.000 εφαρμογές Web 2.0 και widgets.

Επίσης νέο χαρακτηριστικό είναι το Identity Awareness, μια λύση software blade που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις πολιτικές ασφάλειας για χρήστες και ομάδες χρηστών. Με το Identity Awareness οι επιχειρήσεις μέσω της δημιουργίας πολιτικών βασισμένων στην ταυτοποίηση χρηστών μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους μια γκάμα εφαρμογών που απαιτούν διαφορετικό επίπεδο πρόσβασης. Το Identity Awareness επικοινωνεί με το Active Directory για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

«Για εμάς η αξία της λύσης Check Point R75 είναι διττή. Οι δυνατότητες του νέου identity awareness μας έχουν δώσει πολύ περισσότερο περιεχόμενο για το τι συμβαίνει στο δίκτυο και από ποιον», δήλωσε ο κος Gary Pasikowski, Manager of Security Operations στην Vertafore, ηγέτιδα εταιρία σε λογισμικό ασφαλειών. «Τελικά αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τις πολιτικές ασφαλείας στο μέλλον, ώστε να προστατεύσουμε τις επιχειρηματικές πληροφορίες, χωρίς να δημιουργούμε δυσκολίες στους εργαζομένους μας».

Ακόμη περισσότερα νέα ή ανανεωμένα Software Blades στη λύση Check Point R75 επιτρέπουν στους πελάτες να υλοποιήσουν με απλό τρόπο το 3D Security και να κατασκευάσουν τη δική τους πλατφόρμα ασφαλείας Check Point R75 με δικλείδες προστασίας:

Data Loss Prevention (DLP) Software Blade – Παρέχει προστασία από την απώλεια δεδομένων και κριτικής σημασίας επιχειρηματικών πληροφοριών με την μηχανή κατηγοριοποίησης δεδομένων MultiSpect, η οποία συνδυάζει χρήστες, περιεχόμενο και διαδικασίες που αποκλείουν πιθανές παραβιάσεις με απαράμιλλη ακρίβεια, όπως και η καινοτομική τεχνολογία της Check Point, η λύση UserCheck ειδοποιεί και εξουσιοδοτεί τους χρήστες να αντιμετωπίσουν περιστατικά σε πραγματικό χρόνο.

Intrusion Prevention (IPS) Software Blade – Παρέχει πλήρης, ολοκληρωμένη και επόμενης γενιάς δυνατοτήτων προστασία παραβίασης firewall σε ταχύτητες multi-gigabit, καταλήγοντας σε ολικό σύστημα ασφάλειας και απόδοσης. Προτεινόμενο από τα εργαστήρια NSS, το Check Point IPS διακρίθηκε στις πιο εκτεταμένες δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο μέχρι και σήμερα αναφορικά με τον αποκλεισμό παραβίασης από τρίτους.

Mobile Access Software Blade – Παρέχει ασφαλής συνδεσιμότητα για iPhones και iPads, καθώς προστατεύει τα δεδομένα με αποδεδειγμένη τεχνολογία κωδικοποίησης. Ιδανικό για απομακρυσμένους εργαζομένους, που χρησιμοποιούν διαχειρίσιμες ή μη διαχειρίσιμες συσκευές, το Mobile Access Software Blade είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί με την Check Point Mobile application, που είναι διαθέσιμη στο App Store.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s