Συνεχίζει με εκπτώσεις και προσφορές η e-shop.gr!


Με εκπτώσεις αλλά και μια σημαντική σειρά προσφορών συνεχίζει η e-shop.grανταποκρινόμενη στο έντονο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού για έξυπνες αγορές καιvalue for money προϊόντα.

Οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν δυναμικά στις 15 Ιουλίου αφορούν σε μια ποικιλία κατηγοριών όπως υπολογιστές, είδη hardware και περιφερειακά, αναλώσιμα, προϊόντα ήχου – εικόνας,gadgets και παιχνίδια καθώς και είδη κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα η e-shop.gr προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών προσφοράς για κάθε ανάγκη. Μετά την επιτυχία των “Crazy Sundays”, των προσφορών που ανακοινώνονται στοwww.crazysundays.grκάθε Κυριακή και διαρκούν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, η e-shop.grπροχώρησε στο λανσάρισμα των “Eshop Specials” μέσω της ειδικής ιστοσελίδαςwww.eshop-specials.gr όπου ένα επιλεγμένο προϊόν προσφέρεται σε προνομιακή τιμή κάθε μέρα στις 12:00 και μόνο για 24 ώρες. Τέλος οι χρήστες που εγγράφονται στο newsletterτης e-shop.gr ή γίνονται μέλη της εταιρικής σελίδας στο Facebook, έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε επιπλέον προσφορές επιλεγμένων προϊόντων που ανανεώνονται συνεχώς.

Οι πιο πάνω κινήσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις των καιρών φαίνεται πως έχουν τονώσει την καταναλωτική ζήτηση, που δεν παρουσιάζει τόσο έντονη εποχική πτώση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s