“Join, DO, Win” με το Lenovo DO Tour


Η Lenovo παρουσιάζει το road show “Lenovo DO Tour”, το οποίο θα επισκεφτεί εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Ξεκινώντας από τη Βαρσοβία στις 25 Αυγούστου και καταλήγοντας στην Άγκυρα στις 16 Οκτωβρίου 2011, το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό της Lenovo θα επισκεφτεί την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Σερβία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Τουρκία, προκειμένου να παρουσιάσει τα τελευταία προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες και να έρθει η Lenovo πιο κοντά στο κοινό. Το φορτηγό θα είναι στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Το DO Tour αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Lenovo και εστιάζει στους ανθρώπους που «πράττουν». Δεν παράγουμε μόνο υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, επιθυμούμε, παράλληλα, να συμβάλλουμε στη διευκόλυνση των πελατών μας – ανεξάρτητα αν είναι νέοι επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, στελέχη ή φοιτητές – να βελτιώσουν την καθημερινή τους εργασία και να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας τα απόλυτα εργαλεία που η Lenovo προσφέρει», δήλωσε η Emese Biro, Marketing Manager Eastern Europe & Turkey της Lenovo. «Με την έκθεση των τελευταίων μας προϊόντων, στο Lenovo DO Tour, δίνεται η δυνατότητα τόσο στους υπάρχοντες όσο και σε εν δυνάμει πελάτες, να αγγίξουν και να αισθανθούν τα τελευταία μας προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τα notebooks, τους υπολογιστές All in One, αλά και στα νέα μας tablets, που πρόκειται σύντομα να λανσάραμε στην Ευρώπη».

Στην παρουσίαση αναμένεται να εκτεθούν δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών, για 37 ημέρες προώθησης σε 17 σημεία, συμπεριλαμβανομένου εκατοντάδων επαγγελματικών συνεργατών και δημοσιογράφων. Σε καθένα από αυτά τα σημεία, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να

  • Βιώσει προσωπικά τα τελευταία προϊόντα
  • Ζητήσει συμβουλές
  • Βρει ειδικές προσφορές συνδεδεμένες με τη συγκεκριμένη προώθηση
  • Παίξει αποκλειστικά παιχνίδια που παρουσιάζουν τα προϊόντα και να ανταμειφθεί με δώρα

 

Join, DO, Win

Παράλληλα με το road show, το Lenovo DO Tour μπορεί κανείς να το επισκεφτεί και να το παρακολουθήσει online. Στη διεύθυνση www.lenovodotour.com οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να μάθουν την πιο πρόσφατη πληροφορία γύρω από το φορτηγό του DO Tour, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον Online διαγωνισμό των «For those who DO». Εννέα προκλήσεις συνδυασμένες με θέματα, όπως το Περιβάλλον, Πρόσβαση σε Τεχνολογία, Ψυχαγωγία, Τέχνη & Σχέδιο, Απόδοση & Ταχύτητα, Διαφήμιση και άλλα μπορούν να συμμετάσχουν. Πολυάριθμα προϊόντα της Lenovo και ένα ταξίδι μίας εβδομάδας στο Πεκίνο, στη Κίνα είναι τα δώρα για τους νικητές.

Advertisements
By panalatas Posted in LENOVO

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s