H HTC KAI H BEATS BY DR. DRE ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ


 Η HTC Corporation, ηγέτιδα εταιρία στην κατασκευή smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα μιας στρατηγικής σημασίας συνεργασία και επένδυση με την Beats™ Electronics LLC, την πρότυπη εταιρία που επαναπροσδιορίζει την αγορά ήχου, με την εμπειρία του Beats by Dr. Dre™. Οι δυο ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες εστιάζουν στη διάθεση ήχου κορυφαίας ποιότητας στα κινητά της HTC.

«Η συνεργασία των HTC και Beats by Dr. Dre είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δυο παγκοσμίου βεληνεκούς ονόματα, να επαναπροσδιορίσουν τη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων και να καθορίσουν το μέλλον», ανέφερε ο Jimmy Iovine, επικεφαλής της Beats by Dr. Dre και ο επικεφαλής και CEO της Interscope Geffen A&M Records, που αποτελεί τμήμα του Universal Music Group και βασικό μέτοχο της Beats. «Για την Beats by Dr. Dre, αυτό αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο βήμα στο μακροχρόνιο στόχο της να αναβαθμίσει την ποιότητα του ήχου που φθίνει ποιοτικά από την ψηφιακή επανάσταση της εποχής μας – και να επανακαθορίσει τον τρόπο που ο ήχος φτάνει στον καταναλωτή, έτσι ώστε ο τελευταίος να αντιλαμβάνεται τη μουσική όπως ακριβώς ήταν στην αρχική πρόθεση του καλλιτέχνη».

Οι HTC® και  Beats™ συνεργάστηκαν αρμονικά για να δημιουργήσουν ανώτερη ποιότητα ήχου για τους καταναλωτές, που σαν ουσιαστικό αποτέλεσμα έχει τη δημιουργία μια σειρά συσκευών HTC που θα ενσωματώνουν την νεωτεριστική εμπειρία ήχου Beats, διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο.

«Η Beats ανακάλυψε  ένα μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσει  την κουλτούρα του κοινού με τρόπο  που να διαφέρει από οποιαδήποτε  άλλη εταιρία μέχρι σήμερα», ανέφερε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το προϊόν της συνεργασίας αυτής και έχουμε την πεποίθηση ότι θα προσφέρει στους καταναλωτές μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία ήχου. Δίνουμε βάση στην κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην εμπειρία χρήσης των συσκευών μας, της οποίας ο ήχος αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι».

Η HTC έχει καθιερωθεί για τις μοναδικές εμπειρίες που διαθέτει στους χρήστες μέσω της ενοποίησης περιεχομένου, υπηρεσιών και συσκευών. Ταυτόχρονα η Beats έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για την ικανότητα να αναπαράγει με απόλυτη πιστότητα το πλήρες φάσμα του ήχου σε επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης, παρέχοντας στο κοινό το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα. Η κοινή αυτή προσπάθεια των δυο εταιριών στοχεύει στη βελτιστοποίηση της μουσικής εμπειρίας σε φορητές συσκευές, την ίδια στιγμή που δίνει ώθηση στην είσοδο της HTC στην νεανική αγορά και την αγορά των αξεσουάρ παγκοσμίως.

Η Beats Electronics θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα με τον Iovine επικεφαλή και τον Luke Wood πρόεδρο & COO, με τις ισχύουσες επαγγελματικές συνεργασίες που περιλαμβάνουν τις Monster Cable Products Inc., Hewlett-Packard και Chrysler Group LLC, μεταξύ άλλων. Παράλληλα ο Iovine θα εξακολουθεί να υπηρετεί την εταιρία από τη θέση του προέδρου της Interscope Geffen A&M Records.

«Το κοινό  ανταποκρίθηκε θερμά στις Beats και HTC», ανέφερε ο J. Dunn, CEO της Best Buy. «Δέσμευση μας είναι η προσφορά καινοτόμων και ψυχαγωγικών τεχνολογιών, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των χρηστών. Εκεί ακριβώς στοχεύει και η μοναδική εμπειρία HTC Sense σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα ήχου Beats».

Enhanced by Zemanta
Advertisements
By panalatas Posted in HTC

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s