Τη λύση Microsoft Dynamics NAV- InnovEra ERP της Data Communication επέλεξε η LYSYS S.A.


Η Data Communication ανακοινώνει την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης υλοποίησης της λύσης InnovEra ERP στη LYSYS S.A. Βασισμένη στο Microsoft Dynamics NAV, η λύση InnovEra ERP αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων και επιχειρησιακών πόρων της LYSYS S.A.

H LYSYS S.A. είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής προηγμένων εφαρμογών, που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, δικτύων και υποδομών πληροφορικής και συστημάτων safety & security για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και θεμάτων ασφάλειας σε βιομηχανικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Για την κάλυψη των αναγκών μηχανογράφησης και παρακολούθησης έργων σε πολλαπλά επίπεδα, η LYSYS S.A. αναζήτησε μία διεθνή, σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή ERP.

Ειδικά για τη LYSYS S.A. η Data Communication ανέπτυξε μία ολοκληρωμένη κάθετη λύση ERP βασισμένη στην υφιστάμενη λειτουργικότητα του Microsoft Dynamics NAV – InnovEra για την παρακολούθηση έργων σε πολλαπλά επίπεδα (advanced project management). Επίσης, η Data Communication ανέπτυξε μία web εφαρμογή, πλήρως ενοποιημένη με τη λύση ERP, για την άμεση καταγραφή και παρακολούθηση όλων των εργασιών αλλά και των εξόδων που αφορούν στην ανάλωση πόρων για τα έργα τα οποία αναλαμβάνει η εταιρεία, με πολλαπλά επίπεδα εγκρίσεων για την ασφαλή καταγραφή τους.

Τέλος, η λύση στο σύνολό της έχει διασυνδεθεί επιτυχώς με το Oracle Primavera P6, προκειμένου να καλύψει απόλυτα τις αυξημένες ανάγκες παρακολούθησης έργων της LYSYS S.A.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s