Προ-παραγγείλτε το ολοκαίνουριο PlayStation®Vita (PS Vita)


Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας προ-παραγγελίας του πλέον αναμενόμενου συστήματος ψυχαγωγίας νέας γενιάς. Το PlayStation®Vita (PS Vita) θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων όλων των PAL περιοχών από τις 22 Φεβρουαρίου του 2012. Για μια περιορισμένη χρονική περίοδο από τις αρχές Δεκεμβρίου, οι προ-παραγγελίες για το PS Vita θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.

Με την προ-παραγγελία δε διασφαλίζετε απλώς την παραλαβή του PS Vita την ημέρα του λανσαρίσματος, αλλά παίρνετε και το αποκλειστικό PS Vita Gift Pack*, στο οποίο περιλαμβάνονται δώρα περιορισμένων αντιτύπων, αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις σε παιχνίδια από το PlayStation®Store.
Το παρακάτω πακέτο προ-παραγγελίας (PS Vita Pre-order Gift Pack) θα είναι διαθέσιμο από αρχές Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα:
In-Ear ακουστικά («ψείρες») ‘PS Vita Blue’
Τα ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά με το λογότυπο του PlayStation, αλλά και το εκπληκτικό γαλάζιο μεταλλικό φινίρισμα συνοδεύονται από τον κωδικό προ-παραγγελίας ** με τον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο ακόλουθο περιεχόμενο μέσω PSN:
  • €5*** έκπτωση σε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια του PS Vita στο PlayStation®Store: Little Deviants™, Super Stardust™ Delta, Hustle Kings™, Escape Plan™*
  • Αποκλειστικά αντικείμενα του PS Vita για το PlayStation®Home: T- Shirt, γυαλιά ηλίου, ακουστικά, αθλητικά παπούτσια και τσάντα PS Vita
  • Αποκλειστική πρόσβαση πριν από όλους τους άλλους στην εφαρμογή Frobisher Says! για το PS Vita
  • Ένα αποκλειστικό avatar PS Vita για το PlayStation®Network
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σχολιάστε